Een groot aantal sites heeft zich inmiddels aangemeld.

Onze sponsor:

 

Uw winkel toevoegen

Indien u een Online Shop heeft op basis van Mijn Webwinkel 3, 3.5, 4, 4.5, dan kunt u uw shop gratis toe laten voegen aan deze site.

U dient dan EERST het volgende te doen: U downloadt het bestand aanbieding.html van onze site (klik hier op DOWNLOADEN). U kijgt een ZIP-bestand, dat u uitpakt. U plaatst het bestandje aanbieding.html in de layoutdirectory van uw shop.

Stel u gebruikt in MW3.5 layout computer_3_1, dan plaatst u het bestandje dus in de directory
c:\Program Files\logivert\db\documents\cataloge\layouts\computer_3_1\

Stel u gebruikt in MW4 layout alfa_1_0, dan plaatst u het bestandje dus in de directory
c:\Program Files\logivert\db\documents\cataloge\layouts4\alfa_1_0\

U opent MW3 (of MW3.5 of MW4), kiest een andere layout, daarna kiest u weer uw eigen layout en genereert een voorbeeldwinkel, die u uploadt. MW3 heeft nu een bestand N_aanbieding.html aangemaakt, die mee naar de server geupload wordt. Of het werkt kunt u zelf testen. Kijkt u hiervoor op de pagina Support.

Ook voegt u een link terug toe aan uw shop. Het beste doet u dat in de voettekst van uw shop. Dit is nodig om Google en andere zoekmachines de weg terug naar de Plaza 33 Webwinkel Aanbiedingsite te laten vinden.

Ja, ik heb de voorbereidingen uitgevoerd: N_aanbieding.html is geplaatst, en ik heb een link terug naar deze site geplaatst en meld me hierbij aan:

LET OP! Door de enrome hoeveelheid SPAM die via onderstaand formulier aan ons verstuurd wordt hebben wij het gebruik van het formulier tijdelijk onmogelijk gemaakt. Voor aanmelding dient u alle onderstaande gegevens in een email te verzenden aan: . Onvolledige mails worden NIET behandeld! Vul het formulier hieronder dus niet in, het verzenden werkt niet meer, maar stuur een email.

Uw eigen naam:

Naam van uw winkel:

De URL van uw shop:

Catergorie voor uw shop:

Eventueel een tweede categorie:

Uw emailadres:

Korte beschrijving van uw winkel (max. 250 letters).

Uw site kan in MAXIMAAL twee categorieën worden geplaatst.

De korte beschrijving van uw winkel verschijnt als de gebruiker de muis even op de naam van uw winkel laat staan. (Zet uw muis even op deze tekst voor een voorbeeld.)

Wij voegen uw gegevens toe aan de database en uw aanbiedingen verschijnen automatisch op deze site. Ook als u die aanpast, komen automatisch de juiste aanbiedingen uit uw winkel op deze site.

Doordat Plaza 33 zeer frequent door zoekmachines geïndexeerd wordt, komen deze zoekmachines nu via ons ook automatisch bij u uit.

Om de waardering van deze site te verhogen, zodat U  beter gevonden wordt, is het van belang dat u een of meerdere links terug maakt naar deze site. U kunt daarvoor deze code toevoegen aan uw HTML-pagina's (Plaats het bijvoorbeeld onderaan de bestanden, vlak voor </body>:

<a href=http://www.aanbiedingplaza.nl target=_blank><b>U vindt ons op de Plaza 33 Webwinkel Aanbiedingsite.</b></a>

Of klein gecentreerd, gekleurd:

<div align=center><a href=http://www.aanbiedingplaza.nl target=_blank><b><font size=1 color=green>U vindt ons op de Plaza 33 Webwinkel Aanbiedingsite.</font></b></a></div>

U vindt ons op de Plaza 33 Webwinkel Aanbiedingsite.

Of als u een banner wenst te gebruiken, kopieer dan deze code in:
 

<a href=http://www.aanbiedingplaza.nl target=_blank><img src=http://www.aanbiedingplaza.nl/aanbsm01.gif border=0></a>

 

 

<a href=http://www.aanbiedingplaza.nl target=_blank><img src=http://www.aanbiedingplaza.nl/aanbsm02.jpg border=0></a>